Fritidsledare sökes

Vi söker en engagerad och elevlojal fritidsledare till ett vikariat under höstterminen 2022

Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket och är intresserad av Montessorimetoden och dess grundidé. Som fritidsledare är du med och utvecklar fritidshemmets verksamhet i relation till läroplanen för fritidshemmet och Montessoripedagogiken. Vi letar efter dig med ett nyfiket förhållningssätt, som är positiv, ansvarsfull, flexibel och har en stor passion för vårt yrke.

På Varbergs Montessoriskola arbetar du med ambitiösa och drivna kollegor med en tydlig idé och mål för sin verksamhet. Med Montessoripedagogiken i fokus arbetar vi engagerat och systematiskt för att alla ska känna sig trygga och respekterade. Vår pedagogiska utgångspunkt är att arbeta med elevens hela utveckling och att eleverna successivt, vid sidan av sin kunskapsutveckling, får självkännedom och självtillit och lär sig att förstå och utgå ifrån sitt individuella sätt att lära. Vi arbetar tätt i arbetslaget och planerar och följer upp verksamheten tillsammans. Fritidshemmet och skola utgör en enhet och vi strävar efter att övergångar och innehåll ska klicka i varandra.  Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med stor frihet att skapa. Vi är en liten verksamhet med 64 elever i skolåren F-3. Skolan består också av 4 förskoleavdelningar.

Hos oss möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan barn, elever och vuxna.

Varbergs Montessoriskola är en föräldradriven friskola. Vi har Kollektivavtal i samarbete med Fremia. Skolan är belägen i centrala Varberg nära kommunala kommunikationsmedel.

Mer information finns här på vår webbplats, www.vbgmo.se. Surfa gärna runt!

Välkommen med din ansökan! 

Du söker tjänsten genom maila din ansökan till rektor@vbgmo.se. Sista ansökningsdag är 220701. Tjänsten är ett vikariat på 75% med start den 8 augusti och avslutas den sista januari 2023.  Arbetstiden kommer att förläggas måndag till fredag. Vänligen ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rektor Ulrika Enander på rektor@vbgmo.se, eller på telefon 0722-90 92 70. Välkommen!